Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Type 3 medication review: opvolgtraject diabetes

19 januari

Opvolgtraject MR3

Dit exclusieve opvolgtraject is bedoeld voor apothekers die de basisopleiding MR reeds hebben gevolgd en zich nu verder willen verdiepen in MR3. De doelgroep deze keer zijn patiënten met diabetes type II, waar we dagelijks mee geconfronteerd worden in de apotheek. Bovendien kadert dit traject in een groter wetenschappelijk onderzoek om MR3 in België te implementeren.

Wat houdt dit opvolgtraject in?

Het opvolgtraject is een unieke combinatie van kennisverwerving en gewoon doen. Per apotheek dienen er een aantal MR3 uitgevoerd te worden bij patiënten met diabetes type II. Om ervoor te zorgen dat u het traject tot een goed einde brengt, bieden we u het volgende aan:

  1. U heeft toegang tot een breed opleidingsaanbod rond diabetes om uw kennis te vergroten. Dit gaat onder andere over labowaarden bij diabetes, aandachtspunten bij de behandeling en een opfrissing van de zorgtrajecten.
  2. Gedurende het hele traject kan u beroep doen op onze persoonlijke ondersteuning. Zowel met praktische vragen, maar ook met inhoudelijk kan u steeds individueel bij ons terecht.
  3. Er worden verschillende terugkoppelmomenten voorzien,om ervaringen te delen en te leren van elkaar. Hierbij wordt in kleine groepjes gewerkt.
  4. Bovendien kan je een deel van het inschrijvingsgeld terugverdienen door MR uit te voeren.

Klik hier voor de uitnodiging!

Kostprijs

De kostprijs voor dit alles bedraagt € 250 (excl. btw) per persoon*. Indien u gebruik kan maken van de KMO-portefeuille en het paritair comité komt dit neer op € 85!

KLIK HIER om je definitief in te schrijven!

Gegevens

Datum:
19 januari